Skvis ut middagstyvene

Jeg har som mål at mine blogginnlegg om mat først og fremst skal inspirere deg til å tenke alternativer for pasta, poteter og hvit ris. Disse tre typiske “tallerken-fyllerne” gjør deg ikke mange tjenester utover å skyte blodsukkeret ditt til værs og metter en kort stund. Jeg vil vise deg næringsrike nye muligheter nettopp når det gjelder denne delen av måltidet fordi det er her jeg mener du har mest å hente i forhold til å gi deg selv og barna et sunnere kosthold.

Jeg vet veldig godt at tidsklemma og kresne barn kan ta luven av oss, og det å skulle tenke næringsinnhold og ingredienser hver dag blir ofte altfor ambisiøst i hverdagen. Derfor gjør vi dette så enkelt som mulig, men likevel med max uttelling: Klarer du å smette inn to nye alternativ på middagstallerken gjennom uken samtidig som du skviser ut pasta, poteter og hvit ris, da har du kommet langt på vei til en sunnere livsvei for din familie. Det handler helt enkelt om å skape nye hverdagsvaner, og å bli mer bevisst hva maten vi serverer barna faktisk inneholder.

Har du lett for å ty til den gode gamle poteten, eller hvit pasta og ris hver gang du lager middag? HappyMom viser deg hvordan du lett finner herlige nye hverdagsfavoritter!

Har du lett for å ty til den gode gamle poteten, eller hvit pasta og ris hver gang du lager middag? HappyMom viser deg hvordan du lett finner herlige nye hverdagsfavoritter!

Du velger selv om du vil ha fisk, kjøtt eller vegetarisk på tallerken. Vil du ha saus så lager du saus. Alt du foreløpig behøver å gjøre, for å få et mer næringsrikt måltid er å droppe de tre tidligere nevnte vanlige “middagstyvene”.

Høres det ut som en grei avtale? Følger du HappyMom gjennom denne bloggen kan jeg love deg at både du og barna etterhvert vil få mange nye sunne – og GODE – hverdagsfavoritter.

Nøl ikke med å ta kontakt med meg direkte eller kommenter her på bloggen dersom du har tanker eller spørsmål om familiekosthold eller helse – enten det gjelder deg selv eller barna dine. Jeg ser frem til å utveksle tanker.

ps. På tallerken øverst i denne saken ligger det brokkolibiff, hummus, aspargesbønner og cashewnøtter i sitronolje. Bra med proteiner, kostfiber og fettsyrer, og uten tomme karbohydrater. Oppskriften på brokkolibiff finner du her Brokkolibiff!