Kick start dagen & 5 smarte sitrontips

Mitt hemmelig våpen for en god start på dagen er sitroner. Rettere sagt et glass med sitronvann på tom mage. Noen sverger til at vannet først skal være kokt og avkjølt til romtemperatur før du drikker, men jeg tenker at det blir for styrete og tar for lang tid. Og nei, jeg liker ikke å lage vannet klart kvelden før, for jeg er overbevist om at du får nytte av flest mineraler og energi fra friskt ferskt vann i motsetning til vann som har stått og blitt flatt.12231390_10153595456585041_1574228717_nSitronvann er basedannende, noe som kan ha en svært gunstig effekt på helsen ved at det stabiliserer blodsukker, setter fart på forbrenning, og stimulerer hormon og enzymproduksjonen i kroppen. At det i tillegg er kalorifritt, rensende og fuktgivende gjør sitronvann til den beste tørsteslukkeren som fins. Og sa jeg at sitroner kan bidra til å løfte humøret ditt og klarne tankene? Sitroner gjør deg altså også smartere – ikke bare i overført betydning.

Laila sitroner

Mitt hemmelige naturvåpen for en god dag med masse energi og godt humør!

Kort sagt; det er bra både for innsiden og utsiden å starte dagen på et glass sitronvann. Bonusen er ikke bare et naturlig kick med energi, i tillegg får du klar hud om du sørger for å drikke deg opp hele karaffelen med vann gjennom dagen. 

Sitronolje DoTerra

Sitronolje er et naturlig universalprodukt til hjemmet.

Sitron som eterisk olje er en annen mulighet, og et utrolig bra naturlig alt-mulig-produkt.

6 smarte sitrontips:
  1. En skvis sitron, noen skiver sitron, eller noen dråper sitronolje i en karaffel med vann gir en god basisk start på dagen, virker oppkvikkende, utrensende og energigivende.
  2. En skive sitron/skvis/dråpe sitronolje i en kopp med te pluss en teskje honning og du lindrer en gryende forkjølelse eller sår hals.
  3. Noen dråper sitronolje blandet med en teskje kokosnøttolje og du har en naturlig neglebåndskrem.
  4. Det er lindrende å legge en skive sitron/noen dråper sitronolje rett på munnsår eller på insektsstikk.
  5. Noen dråper sitronolje fjerner tusjstreker, tyggegummi, rester av klistermerker også strek-kode klistermerker på nyinnkjøpte kjøkkenprodukter etc.
  6. En skvis sitron/noen dråper sitronolje blandet med olivenolje er en naturlig møbelpolish.sitroner høstblader