Julekortene 2015 – CHECK!

Jeg kjente bokstavelig talt en hel last med mursteiner bli løftet fra mine skuldre da jeg klikket SEND, og fikk avgårde fotobestillingen min til Smart Photo i god tid før jul i år.

Smart Photo fotogaver

I boks! Favorittfoto blåst opp på lerret, hundrevis med bilder av barna fra det siste halvannet året, og selve rosinen i pølsa: Årets julekort.

Nå blir det julekort med bilder av søte små til familie og venner, hele to halvtomme familiealbum skal endelig fylles med bilder av barnas utvikling over det siste halvannet året, og sist men ikke minst, jeg fikk endelig gjort alvor av å blåse opp favorittbildene mine på lerret for å henge på veggen.

bilde på lerret

Har hatt lyst til dette lenge. Endelig henger de fine familiebildene på veggen!

Smart Photo fotogaver

Renset minnekortet og bestilte 300 bilder som skal inn i album. Perfekt syssel for mørke vinterkvelder 🙂