Rydd opp i livet – Den ultimate detox.

Jeg har bestemt meg for å bruke 2016 til å gjøre en ordentlig opprydning i livet. Jeg har nemlig blitt kjent med et program som jeg har veldig troen på. “The Clean Sweep Program”  baserer seg på en sjekkliste med 100 ting som avslører dine svake sider i livet. Meningen er at du i løpet av en viss angitt tid skal jobbe deg gjennom alle sjekkpunkter, og slik blir livet ditt gradvis fritt for negativ energi, og dermed oppnår du komplett personlig frihet.

Programmet etablerer et sterkt fundament som ruster deg til optimal personlig vekst, suksess og lykke. Tanken er at man, heller enn å bruke tiden på å jakte på mål eller meningen med livet, først skal rydde unna ubalanse og ufullkommenheter i livet. Slik får du den oversikten du trenger til å ta bedre avgjørelser, og naturlig tiltrekker deg det du vil ha.

Målet med programmet er å fjerne alt som tapper deg for energi, gjøre deg hel og 100% integrert i livet ditt. Ved programmets slutt skal du kunne svare ja på alle 100 tingene i sjekklisten, og da vil din naturlige energi flyte fritt, og du kan kreere det fullkomne livet du var ment til å leve.

Got it?

Da begynner vi. Clean Sweep er delt inn i fire grupper eller områder i livet med 25 sjekkpunkter i hver gruppe: Fysiske omgivelser, velvære, økonomi, og relasjoner. Dette er fire hjørnesteiner for et sterkt og sunt liv, og gjennom programmet får du hjelp til å rydde opp, restaurere, og polere nær sagt hvert eneste aspekt ved livet. Programmet tar mellom 6-24 måneder å gjennomføre avhengig av hvor mange sjekkpunkter du gjør i uken.

Husk! Vær streng med deg selv, når du besvarer oppgaven. Du kan ikke  svare JA dersom utsagnet eller spørsmålet bare er sant iblant eller som oftest. Du kan kun svare JA, når utsagnet så godt som alltid er riktig for deg. Dersom spørsmålet i oppgaven overhodet ikke gjelder for deg, da kan du uansett svare JA. Du får nemlig kreditt fordi den potensielle energityven ikke fins, eller aldri kommer til å skje.

NB! Jeg kommer til å gi deg to sjekkpunkter i uken – hver mandag og fredag. Det gir deg noen dager å jobbe på, før du får neste oppgave, men ikke slipp en påbegynt oppgave selv om du går i gang med en ny – this is a work in progress. Du finner nye oppgaver ved å klikke på Clean Sweep i menyen her på bloggen, og du finner alltid ekstra info dersom du sveiper musen/markøren over bildet oppgaven. Her er første oppgave:  Question #1

Alle sjekkpunkter legges ut på engelsk – har du spørsmål er det bare å spørre i kommentarfeltet.

Får du lyst å vite mer, eller gjøre en intensiv personlig coaching på The Clean Sweep Program? Jeg skreddersyr coaching spesielt etter dine behov. Det er bare å ta kontakt direkte med meg: laila@happymom.no

ENGLISH TRANSLATION

OBJECTIVE OF THE PROGRAM:
The participant’s goal is to get a score of 100 out of 100. The objective of the program is for the participant to get complete about 100 possible incompletions in their life. Incompletions are those physical, emotional or mental items which are in some way not resolved in the current moment. Incompletions of any kind drain energy. That is, they require energy to live with, given it takes work to keep us whole when there is something in the space. To have full integrity – like a complete circle – is normal; the program gives you a way to get there in a natural way.

The Clean Sweep Program was created by Thomas Leonard.