Aldersløse og tidløse kvinner – en mega trend!

Armani New Normal

Tidløs, aldersløs, ikonisk. Armanis nye kampanje New Normal. Stjernefotografen Peter Lindberghs bilder omtales ofte for å være nettopp tidløse, og var ifølge Giorgio Armani selv, et selvsagt valg til å skyte den nye kampanjen.

Like før de internasjonale moteukene snart avslører hva som blir årets mote, er hele motebransjen allerede samlet om én helt tydelig MEGA trend: Voksne kvinners tidløse skjønnhet er SÅ 2016!

Jeg ELSKER disse fantastisk lekre bildene fra den blodferske kampanjen fra motehuset Armani. Men det var motehuset Balmain som startet det hele tidligere denne måneden da de hentet supermodellene Claudia Schiffer, Cindy Crawford og Naomi Campbell til å fronte sin hete vår/sommerkolleksjon BalmainArmy.

BalmainArmy

Olivier Rousteing, Balmains kreative sjef har valgt de klassiske originale supermodellene Claudia Schiffer, Cindy Crawford og Naomi Campbell til å fronte sin vår/sommerkolleksjon; BalmainArmy fotografert av Steven Meisel.

Modellene i begge motehusenes vår og sommerkolleksjoner viser de såkalte originale supermodellene fra 80-90tallet. De er alle i 40-50års alderen, og er nå regnet som ikoner.

Armani har valgt: Yasmin Le Bon, 51 år, som var en av datidens best betalte modeller. Stella Tennant, 45, Ewa Herzigova, 42 og min egen favoritt fra den gang; Nadja Auerman, 44 år.

Armani New Normal

Giorgio Armani har valgt Eva, Nadja, Stella og Yasmin som alle er i 40-50 års alderen til å fronte sin nye kampanje. Han sier at han valgte dem fordi de representerer “authentic women” eller autentiske/ekte kvinner.

OBS! Dette skriver jeg ikke som reklame og det er ikke et sponset innlegg – jeg skriver om dette fordi det har nyhetsverdi som en interessant ny internasjonal trend – og derfor bruker jeg bilder hentet fra kampanjene.