Oppskriften på personlig utvikling

KONKURRANSE: DU KAN VINNE GULLBILLETT TIL PERSONLIG VEKST PÅ ELEVATE 2016

Jeg har alltid hatt lyst på mer. Mer kunnskap. Mer informasjon. Mer lærdom. Mer opplevelser. Mer moro. Mer latter. Mer historier. Mer av alt. Ja, mer av livet rett og slett. For å være ærlig, jeg er av den overbevisning at det hele – meningen med tilværelsen – er en livslang reise av selvutvikling. Status quo som tilstand – eller stillstand – er ikke noe for meg.

VINN GULLBILLETT TIL ELEVATE 2016:

Gjennom den kanadiske entreprenøren og foredragsholderen Eric Edmeads har jeg blitt kjent med et stort nettverk av mennesker som blant annet arrangerer konferansen ELEVATE 2016. Og nå kan du som leser bloggen min vinne en GULLBILLETT til eventet som holdes 11-13 november i København! Det blir 3 dager pakket med foredrag, workshops og nettverking rundt tema som helse, entreprenørskap, merkevarebygging, investeringer, og resultatorientert kreativitet. Du kommer til å møte hundrevis av likesinnede, og du får muligheten til å knytte kontakter som kan bli avgjørende for din business eller ja, livet ditt. Alt du trenger å gjøre for å vinne gullbillette verdt 4000 kroner, er å dele dette blogginnlegget på facebook samt tagge 1 venn som du har lyst å ta med til København. Husk også å tagge meg slik at jeg får beskjed om hvem som deltar i konkurransen. 2 gullbilletter ligger alså og venter på 2 stk heldige lesere av denne bloggen 🙂

De siste årene har jeg dykket dypere nedi målrettet personlig utvikling, og som et ledd i dét har jeg blitt kjent med mange nye mennesker. Veldig interessante mennesker, for å være mer presis. Folk som aktivt strekker seg litt ut av komfortsonen er inspirerende, synes jeg. Det ligger en ydmykhet i å jakte etter det ukjente, en slags erkjennelse av å ikke være ferdig utlært.

I sommer deltok jeg på Eric Edmeads Business Freedom Speaking Academy sammen med 30 andre nordmenn, dansker og svensker som alle hadde til felles at vi ønsket å bli bedre på effektiv kommunikasjon og foredrag. Det var nesten som en ut-av-deg-sjæl opplevelse og enormt lærerikt. Etter 5 dager med foredrag og workshops kom jeg tilbake som en annen person enn hva jeg var da jeg dro. Ja, det er virkelig helt sant. Det er noe med å reise bort, møte nye mennesker med andre innspill og livserfaringer, og der alle deltar med en misjon om å la seg inspirere til vekst og utvikling.

Eric Edmeads og Laila Madsö

Eric Edmeads er seriegründer, NLP coach, mentor, profesjonell foredragsholder og her er vi sammen på hans workshop seminar, Business Freedom Speaking Academy som jeg deltok på i sommer. Eric er en av de mest profilerte foredragsholderne på ELEVATE 2016.

Det fins et eget univers der ute som blant annet består av konferanser fylt opp av foredragsholdere og eksperter som reiser verden rundt, for å gi påfyll og kraft til alle de som vil se hva som er mulig å få til dersom de bare slår av autopiloten og strekker seg litt i nye retninger. Jeg er sikker på at opplevelsen du – og jeg har i vente på ELEVATE 2016 kommer til å bli et stort påfyll og verdifull kunnskap å ta med videre. Håper vi sees her: ELEVATE 2016

Business freedom Speaking Academy

Latter og læring 5 dager til ende på Speaking Academy i juni i år. Kursdeltaker Isabel Stål til høyre, Eric Edmeads og meg.