Vendelas beste anti-age tips

Har du noensinne åpnet opp baderomsskapet til en venninne, for å se hvilke kremer hun bruker? Her er skjønnhetsspalten som tar kikkeren i deg på fullt alvor. Mine venninner åpner opp døren til badet på vid vegg, og deler villig vekk sine beste hudpleie- og skjønnhetstips.

Første kvinne ut i 2017 er forretningskvinne, supermodell, hun har gründet sin egen hudpleie-linje, og, hun har en fantastisk hud. Ta vel imot vakre, Vendela Kirsebom!
  • Navn: Vendela Kirsebom
  • Alder: 49 år
  • Yrke: Bussines kvinne, gründer, eks-supermodell

Hva slags hudtype har du?

Jeg har en sensitiv hud og er litt fet i t sonen. Jeg kan også bli litt tørr om feks vinteren.  “Jag trenger mye fukt!”

Hva er din hudpleierutine?

Jeg bruker mitt vaskeskum fra Vendela silver serien morgen og kveld.  På morgene liker jag og bruke mitt rosevann som toner. Føles deilig og litt kjølig. Ellers bruker jeg både bommullspads og vann i renserutinen. Så påfører jeg min dag eller nattkrem (Vendela silver day or night) og en øye krem. Jeg bruker alltid nattserum om kvelden under nattkremen.

Hvilket hudpleieprodukt kan du ikke leve uten?

Jeg kan ikke leve uten Vendela silver day.

Har du et favorittmerke du vil anbefale?

Ellers bruker jeg alltid en god mascara fra Jan Thomas og helst skal den være sort.

Hvor ofte legger du en ansiktsmaske?

Jeg går jevnlig til hudpleie, og der får jeg alltid lagt en maske. Kanskje seks ganger i året ihvertfall.

Og hvor stopper du påføringen av masken? Ved haken, halsen, eller decolleté?

Ved decolleté.

Bruker du øyenkrem hver dag?

Øyekrem hver dag, ja.

Hvor viktig er det å bruke solbeskyttelse hver dag?

Sol krem er superviktig, men jeg bruker det bare i vår- og sommersesongen, og da alltid under en dagkrem. På stranden bruker jeg selvfølgelig solkrem og da bruker jeg faktor 50 i hele ansiktet og decollté.

Hjemmebehandling eller spa-behandling?

Begge deler 🙂

Spise vitaminer eller injisere dem?

Jeg spiser vitaminene. Var ikke klar over at de kunne injenseres…

Hva er ditt aller beste anti-age råd ­– enten det er innvendig eller utvendig pleie for huden?

Søvn og motion, og ta vare på huden din med god pleie og hverdagslig stell.

Pssst..! Til slutt, har du en skitten liten hemmelighet å dele med oss? Vi lover selvsagt å ikke si det til noen, men hender det at du legger deg med sminke?

Det har absolutt hendt, men kan ikke anbefaldes.