Kunsten å få oppmerksomhet på jobb + kursrabatt.

Mennesker som klarer å positivt engasjere andre har større sjans for suksess på jobb. Du har sikkert selv opplevd å kjede deg og miste konsentrasjonen under et foredrag eller en fremstilling? Du ser at møteleder eller foredragsholderen gjennomfører seansen, men du som tilhører blir kun middelmådig interessert i tema, og neste dag er alt glemt.

Å fange andre menneskers oppmerksomhet og å holde på den, når du først har fått den er en kunst – som kan læres. Nå i sommer har du sjansen å delta på en fem dagers workshop og intensivt kurs i presentasjonsteknikk, der du lærer ting som vil løfte din profesjonalitet flere nivå. Du tenker kanskje at fem dager høres lenge ut, men kurset er så tettpakket med læring med påfølgende erfaringer at du helt enkelt ikke kan oppnå samme resultat på noe kortere tid enn dette.

Presentasjonsteknikk-kurset som finner sted på Hadeland på Gran fra 14 til 18 juni i år er en unik mulighet til å høyne ditt profesjonelle nivå. Gjennom kraftfulle foredrag, team work, og ikke minst morsomme oppgaver lærer du å bli en trygg og inspirerende motivator i henhold til det som er din jobb, eller ditt valgte interesseområde. Du lærer hvordan du bygger inn personlige historier på en profesjonell måte for å skape engasjement og bevegelse i ditt publikum. Du lærer hvordan du slapper av og har det gøy under dine fremføringer samtidig som ditt publikum opplever det samme. Blant annet vil du få se hvor mye mer interessant det er å lytte til deg dersom du dropper manus. Og du vil bli sjokkert over å skjønne hvor enkelt det er å gjøre en fremstilling nettopp uten manus i hendene.

Kort sagt du kommer til å fremstå som mer interessant, mer motiverende og ganske sikkert mye ledigere og morsommere enn du har gjort før.

Programleder for kurset som heter Business Freedom Speaking Academy (tittelen peker på at kurset gir deg frie ferdigheter på jobb) er den kanadiske foredragsholderen, fjellklatreren og forretningsmannen, Eric Edmeades. Han har delt scene med de største internasjonale motivatorer og influensere som Sir Richard Branson og Tony Robbins, og publikum kårer ham gang på gang til den beste foredragsholderen på eventene han opptrer på.

Business freedom Speaking Academy

Latter og læring 5 dager til ende på Speaking Academy i fjor sommer. Kursdeltaker Isabel Stål til høyre, Eric Edmeades og meg. I år kan det bli din tur.

Jeg deltok selv på Eric Edmeades BFSA kurs på Hadeland ifjor sommer. Disse fem dagene står igjen som en av de mest selvutviklende og dannende opplevelsene jeg har vært med på. Jeg lærte ting som jeg fra første stund kunne inkorporere både i mitt profesjonelle og private liv. Jeg bruker hele min jobb- og livserfaring mye mer kraftfullt og hensiktsmessig nå enn jeg gjorde før takket være Erics kurs.

Jeg er veldig glad for at jeg nå får lov til å gi alle lesere på lailamadso.no en stor rabatt på årets Business Freedom Speaking Academy. Du får nesten halv pris på kurset dersom du sender en mail til assistenten til Eric Edmeades og oppgir mitt navn i emnefeltet.

Alt du trenger gjøre for å booke deg på, eller få mer info er å sende mail til Ryan på: ryan.mangano@ericedmeades.com eller ringe ham på +4794218969 og si at du har lest denne saken.

I denne videoen kan du se engasjementet og tilstedeværelsen som Eric Edmeades har på scenen. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg i fem dager med Eric ikke kjedet meg ett eneste sekund, og jeg føler meg heldig som har fått lære presentasjonsteknikk av ham. Og husk, DU skal ikke gjøre en kopi av Erics sceneopptreden: Det handler om å hente ut ditt eget potensiale, for å høyne din formidlingsevne.

Her kan du lese mer om BFSA kurset som holdes på Hadeland på Gran 14-18 juni BFSA kurs 14-18 juni 2017

Tony Robbins & co

Du har sjansen til å lære presentasjonsteknikk av en av verdens mest populære foredragsholdere, Eric Edmeades nede til høyre. Her ser du også ansiktene til de internasjonalt kjente foredragsholderne og forfatterne Tony Robbins, Brendon Burchard og Brian Mayne.

Du kan også lese min blogg post: Personlig utvikling